Jezelf Stretchen zonder Stress!

Na 35 jaar ondernemen begon ik eind vorig jaar een nieuw avontuur.

Een sprong in het diepe voor een opleiding tot High End Business coach.

Een flinke investering in mezelf. Ik wilde na een succesvolle carrière nog een keer knallen.

De afgelopen 4 jaar waren ook al behoorlijk avontuurlijk en had ik mezelf al erg gestretcht en uitgedaagd met een hele internationale carrière.

Ik klom op internationale podia in Spanje en Zuid-Frankrijk. Ik hield daar workshops voor enkele honderden mensen van verschillende nationaliteiten. Ik vond het fantastisch!

Best een uitdaging als je dyslectisch bent. Een prachtig moment waar al mijn  talenten samen kwamen en ik kon uitdelen wat ik jaren had  gecreëerd aan spellen en methoden.

Door Corona kon ik vervolgens niet vliegen naar het buitenland. Daardoor gebruikte ik deze tijd om een nieuw zakelijk en persoonlijk avontuur met mezelf aan te gaan.

Ik was vorig jaar oma geworden en wilde ook tijd besteden aan mijn kleinzoon. Ik wilde meer vrije tijd creëren en mijn inkomen verdubbelen.

De oplossing vond ik in het High End Ondernemen!

Ik was er klaar voor om mijn jarenlange ondernemerservaring en kennis te verwerken in een ijzersterk Jaarprogramma. Niet even een Quick fix maar een gedegen programma om andere ondernemers die al even bezig zijn maar die niet verder komen om een volgende stap te laten maken.

Ze weten wat ze waard zijn maar iets belemmert ze om door te groeien en er doorheen te breken.

Want  als ik kan het, dan kan ik het jou ook leren.

High End ondernemen kan je leren!

Als je weet dat je meer kan, kan het handig zijn als iemand je daarbij helpt.

Als het jezelf niet lukt kan dat op den duur behoorlijk frustrerend zijn.

Als deze blog jou inspireert en ik je nieuwsgierig heb gemaakt wat ik voor jou in petto heb? Dan ben je helemaal goed bij mij. Ik help je stretchen voor meer persoonlijk en daardoor zakelijk succes!

Ready voor die doorbraak?

Maak dan hier een afspraak  voor een gesprek met mij en stretch jezelf voor minder stress en een heuse doorbraak!

Tot snel!