Coaching aan de Costa; vlieg jij in?

Met soms wel 20 graden verschil met Nederland is de Costa Blanca wel een heel aantrekkelijke locatie voor coaching. Je vliegt naar Alicante waar je van het vliegveld wordt opgehaald door onze privé-chauffeur. Je verblijft in onze prachtige ‘Villa Benissa’ in een eigen appartement met uitzicht op zee, waar je geheel ontzorgd wordt. Het prachtige privé-zwembad glinstert je elke morgen tegemoet.

Elke dag ontvang je enkele uren coaching; over jouw persoonlijke groei en de toekomst van jouw bedrijf. Of over de zoektocht naar jouw (verborgen) talenten en de formulering van jouw levensmissie.

Maar daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning, langs de zee, onder de palmen, en bij de mooiste restaurants met de heerlijkste wijn.

‘Coaching aan de Costa’ biedt jou een onvergetelijke en verrijkende ervaring.
Wil je meer weten? Stuur dan een mail of een bericht, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hasta luego!

Over ons

Ofkje Teekens is High End Business Coach, Jungiaans psycholoog, Talentencoach/trainer, internationaal spreker en auteur van meerdere boeken. Zij heeft haar sporen verdiend in onderwijs, bedrijfsleven en coaching en weet als geen ander hoe zij haar cliënten kan motiveren om er helemaal voor te gáán.

Wat klanten zeggen:

Ofkje is een topcoach. Ze voelt als geen ander aan wat de onderliggende oorzaken zijn van een probleem. Ze legt soms de vinger op de zere plek, maar dit is nu precies wat je nodig hebt als je vooruit wilt. Ik ben erg dankbaar voor alle tijd, geduld, hulp, tips & tricks. Dit traject was bijzonder waardevol!