Net als topsporters hun mindset trainen kunnen ondernemers dit ook om het maximale uit zichzelf en hun onderneming te halen, Ofkje vertelt je in dit boek stap voor stap hoe!

Het lezen van dit boek is voor iedere ondernemer, die vooral zichzelf in de weg staat om door te groeien, echt een aanrader! 

Dit boek is de sleutel tot jouw persoonlijke groei!’

Ofkje’s nieuwste boek over jouw POWER MINDSET!

In dit boek combineert Ofkje Teekens op unieke wijze haar Business-coaching met inzichten uit de Psychologie van Carl Gustav Jung. Niet eerder introduceerde een businesscoach haar ondernemende lezers en cliënten in de wereld van Archetypen en Talenten, om zo hun eigen inner Dream-Team samen te stellen.

Als geen ander weet de auteur hoe doorslaggevend een sterke Mindset is bij zakelijk succes.
Want een onderneming kan slechts zover groeien als jij als ondernemer zelf en persoonlijk bent gegroeid. (Jim Rohn).

Die groei begint bij inzicht in je eigen mogelijkheden, waarbij je verrast zult zijn hoeveel je eigenlijk al in huis hebt. Ontdek je verborgen talenten!

De auteur neemt je mee op een reis van persoonlijke groei naar zakelijk succes.
Dat vergt een complete transformatie van jouw Mindset, waarbij je jouw talenten omarmt en jouw belemmerende overtuigingen voorgoed de rug toekeert.

Op dat moment is er een doorbraak naar een nieuwe manier van ondernemen, naar een nieuwe manier van leven, met meer vrijheid en autonomie.

Ofkje Teekens is Businesscoach, (Jong) Talentencoach/trainer, Jungiaans psycholoog, auteur en internationaal spreker.
Met 35 jaar succesvol ondernemerschap in onderwijs, educatie en coaching beschikt zij bij uitstek over de kennis en ervaring om bij andere ondernemers een doorbraak te creëren.

Je kunt het hier bestellen: