MAAR HOE DAN? Herken je dat gevoel? Als vrouwelijk ondernemer zit je soms behoorlijk met je handen in het haar. Je bent zelfstandig en je zoekt het liefst allemaal zelf uit. Heb ik ook een tijdje gedaan. Tot je op een gegeven moment keihard tegen je eigen grenzen aanloopt. Toen ik als ondernemer begon, met een eigen instituut in de educatieve sfeer, maakte ik nog bijna mondelinge afspraken met cliënten en medewerkers. Je schrijft wat dingen op papier, maar je merkt dat je daar te weinig houvast aan hebt. Uiteindelijk heb ik een jurist ingehuurd en die heeft het allemaal netjes in een document gezet. Dat kostte aardig wat geld, maar ik heb er jaren plezier van gehad.

Later, toen ik de overstap naar coaching had gemaakt, kwam ik steeds meer voor digitale uitdagingen te staan: een website, social media, mailbestanden. Prachtige tools als het eenmaal werkt. Maar aan de achterkant moet in technische zin heel veel gebeuren. Dat kan je zelf allemaal gaan uitzoeken, maar dan ben je weken zo niet maanden zoet. En dan nog is het niet helemaal wat je voor ogen had. Omdat je die kennis, vaardigheid, handigheid niet hebt. Als zelfstandig ondernemer ga je dan toch verkeerd met de kostenfactor om: je denkt in het begin aan al het geld wat dat gaat kosten. Maar je vergeet te berekenen hoe veel geld je verliest als je daar al je tijd in gaat steken. MAAR HOE DAN? Nou gewoon, door een expert in te huren die het in no-time voor jou regelt. Of die je daarbij helpt.

En dat noem je dan niet een kostenpost, maar een INVESTERING. Een investering in jezelf en in je bedrijf. Omdat dat sneller en beter die verdere groei mogelijk maakt.

Dat geldt nog sterker als je al een tijdje bezig bent als ondernemer. Dan ben je per uur inmiddels heel wat meer waard en dat betekent dat je nog meer geld verliest als je zelf blijft doormodderen.

Hoe is het dan als je blijft steken op je huidige niveau en maar niet kan doorgroeien naar de top? Blijf je dan ook jarenlang doorsukkelen, of neem je iemand in de arm die je de kunst van het HIGH END ONDERNEMEN bijbrengt? Een door de wol geverfde expert die eindelijk die doorbraak voor jou mogelijk maakt. Waardoor je meer omzet én meer vrije tijd krijgt?

Dat is toch bij uitstek een INVESTERING in jezelf én je bedrijf?

Wil je daar meer van weten? Stuur me dan een berichtje, dan praten we daar- geheel vrijblijvend – een keer over. Als aanzet van jouw nieuwe toekomst.